تارنمای مدرسین و طلاب قم بعد از اعلام"عدم اجتهاد"خامنه ای هک شد

 

سایت اصلاح طلب جـــرس: دو تارنمای "مدرسین و طلاب قم و نجف(متقن)" و همچنین "چگونه ایران را بسازیم؟"، توسط نیروهای امنیتی فعال در محیط مجازی، هک شدند.

تارنمای "متقن"، دو روز پس از انتشار نامه سرگشاده تشکل مدرسین و طلاب قم و نجف(متقن) به رهبر جمهوری اسلامی (در آستانه سفر وی به قم) و اعلام "عدم اجتهاد" وی، به طور ناگهانی هک شد.

 

به گزارش منابع خبری جرس، یکی از مسئولین آن تارنما و از اعضای تشکل فوق الذکر، این اقدام را "نگرانی حکومت از صدای رسای روحانیت مستقل و غیر حکومتی" ارزیابی کرده است.

همزمان وبلاگ رحیم همتی از فعالان ملی- مذهبی و از اعضای جنبش مسلمانان مبارز برای چهارمین بار توسط نهادهای امنیتی در فضای مجازی هک شد.

همتی که سابقه فعالیت در جنبش دانشجویی گیلان را دارد، در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، به همراه تشکل متبوع اش از کاندیداتوری میرحسین موسوی حمایت کرده و در همین راستا با گروههای مختلف دانشجویی فعالیت می کرد.

 

گزارش منابع خبری جرس خاطرنشان کرده است که همتی در جریان اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری دوبار دستگیر و حدود سه ماه را در بندهای مختلف اوین زندانی به سر برد.
وی نهایتا با قید وثیقه موقتا آزاد و در مرداد امسال توسط قاضی مقیسه (شعبه ٢۸) به سه سال حبس تعزیزی محکوم شد. بنا به این گزارش، همتی بعد از آزادی، چندین بار به دادسرای انقلاب احضار و مورد تهدید و بازجویی های طولانی قرار گرفت .

گزارش مذکور آورده است "یکی از اتهامات همتی، ایجاد وبلاگ «چگونه ایران را بسازیم» بوده که در آن به نقد و انتقاد از حاکمیت و ارائه نظریات حبیب الله پیمان می پرداخت."

 

گفتنی است امیرخسرو دلیرثانی و عبدالرضا تاجیک، از دیگر اعضای جنبش مسلمانان مبارز می باشند که هم اکنون در زندان اوین به سر می برند. دلیرثانی به چهار سال تعزیری محکوم گردیده و دوران حکمش را طی می کند و در مورد چگونگی سیر پرونده عبدالرضا تاجیک هنوز هیچ اطلاعی در دست نمی باشد؛ وی نیز در یکی از بندهای زندان اوین به سر می برد.

گفتنی است طی هفته های اخیر، تعدادی از سایت ها، وبلاگها و همچنین سامانه های اطلاع رسانی، توسط نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی مشمول فیلترینگ و عدم دسترسی کاربران داخل کشور شده بودند.

در جریان حوادث بعد از انتخابات نیز، تارنماهای زیادی همچون خبرنامه امیرکبیر، مورد حمله و ضربات مجازی نهادهای امنیتی و هک قرار گرفته بودند.

هک کنندگان خود را "ارتش سایبری" و وابسته به سپاه پاسداران معرفی می کردند.